Topul celor mai enervante obiceiuri ale îndrăgostiţilor

Desi cuplurile difera intre ele, exista anumite obiceiuri comune pe care, chit ca am dori, nu reusim sa le ignoram.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 05:18
Topul celor mai enervante obiceiuri ale îndrăgostiţilor

Este vorba de obiceiurile enervante ale persoanelor care se iubesc si vor ca toata lumea sa fie martora la iubirea lor. Atat de sacaitoare au ajuns aceste aspecte din comportamentul lor incat revista americana Cosmopolitan a realizat un top al celor mai enervante obiceiuri in cuplu.

1. Nu mai exista El si Ea, ci doar Ei

Indiferent cat de stransa este relatia dintre doua persoane, acestea nu inceteaza sa fie personalitati individuale. Asadar, este indicat ca fiecare sa poata lua de unul singur o decizie fara sa fie absolut imperativa consultarea celeilalte jumatati. Totodata, se intampla adesea ca unul sa nu se dezlipeasca de celalalt si astfel sa nu mearga nicaieri separat, ci doar impreuna. Acest obicei enervant face ca cei doi sa inceteze sa mai fie personalitati individuale si devin un tot. Uneori, pur si simplu vrei sa petreci timp doar cu unul dintre ei! Dar nu poti pentru ca ei vin intotdeauna la pachet.

2. Sunt conectati non-stop

Aceasta practica nu vizeaza neaparat contactul fizic, ci pe cel facilitat de tehnologie. Isi trimit mereu mesaje sau vorbesc la telefon cand nu sunt unul langa celalalt, chiar daca sunt inconjurati de alte persoane. Nu conteaza ca au iesit in oras cu prietenii sau sunt la o cina in familie, telefonul lor este de nedezlipit de degetele lor. Dincolo de efectele pe care le are acest obicei asupra relatiei de cuplu, este o dovada de lipsa de respect pentru persoanele din jur.

3. Se ating non stop

Una e sa fii atras de partenerul tau, alta e sa fii mereu calare pe el in public. Saruturile pasionale, soptitul la ureche sau suptul degetelor sunt gesturi potrivite pentru momentele de intimitate. Unele dintre ele pot fi desfasurate si in public, dar scurt! Prietenilor, colegilor de munca sau, mai rau, familiei nu le face placere sa asiste la astfel de spectacole sexuale, care sunt deseori privite cu dizgratie si comentate cat se poate de rautacios.

Citeşte AICI mai mult