Topul celor mai excentrice zodii în materie de amor. Au o imaginaţie fără limite în dormitor

Amorul este destul de important într-o relație și de aceea, între parteneri trebuie să existe și o conexiune din punct de vedere fizic pentru ca lucrurile să funcționeze așa cum își doresc.

02 dec. 2017, 10:49
Topul celor mai excentrice zodii în materie de amor. Au o imaginaţie fără limite în dormitor

Iată care sunt cele mai excentrice semne zodiacale în ceea ce privește amorul:

SCORPION:

Este bine cunoscut faptul că scorpionul este unul dintre cele mai pasionale semne zodiacale din zodiac. Nativii născuți sub acest semn reușesc să-și surprindă de fiecare dată partenerii cu lucruri noi și inedite.

 

Acești nativi au fetișuri care ar putea ridica multe sprâncene și nu au nici un fel de inhibiții în dormitor. Deși s-ar putea să ți se pară puțin deplasat amorul cu acești nativi, poți fi sigură că nu-l vei uita niciodată.

GEMENI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte atenți la nevoile și dorințele femeii de lângă el, atât în viața de zi cu zi, cât și în dormitor. Nu există partidă fără preludiu și gemenilor le place să experimenteze cele mai inedite lucruri.

Gemenii știu să respecte femeile și jumătatea lor nu se va simți nici o secundă neapreciată sau neglijată. Dacă partenera lor își dorește ceva în materie de amor, nu vor sta pe gânduri și vor face exact cum li se cere.

CAPRICORN:

Deși la prima vedre s-ar putea să ai o altă impresie, nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt romantici incurabili. Poate că în societate și mai ales de față cu prietenii lui va părea dur, însă în dormitor se va transforma într-un mielușel.

Acești bărbați sunt foarte educați și manierați, iar atingerile lor vor face orice femei să simtă fiori în tot corpul. Sunt foarte atenți la detalii și nu le scapă nici o parte din corpul parteneri de viață.

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii sunt aventurierii zodiacului. Sunt persoane construite dintr-o singură bucată și farmecele lor au întotdeauna ca rezultat amorul pasional. Toți bărbații îl invidiază pe bărbatul săgetător pentru că femeile roiesc în jurul lui.

Adoră jocurile erotice în dormitor, însă nu întrece măsura. Se știe despre acești bărbați că au foarte des aventuri, însă fie că este vorba de o aventură sau de o relație serioasă, săgetătorii vor ține cont întotdeauna de dorințele femeilor și se vor concentra pe plăcerea lor.