Topul celor mai prost îmbrăcate vedete internaţionale în 2011 VIDEO

Nu doar vedetele de la noi apar în topuri pentru îmbrăcămintea prost aleasă. Starurile internaţionale au fost şi ele amendate în topuri. Deşi sunt îmbrăcate de designeri celebri, au milioane de dolari în conturi şi îşi permit cele mai noi creaţii, vedetele nu aleg întotdeauna cele mai potrivite ţinute.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 09:51
Topul celor mai prost îmbrăcate vedete internaţionale în 2011 VIDEO

În anul 2011, unele vedete internaţionale şi-au schimbat stilul vestimentar în unul deloc potrivit lor. Altele au rămas la fel de neinspirate în alegeri ca şi în anii trecuţi, potrivit click.ro.

Lady Gaga a purtat tot timpul ţinute extravagante. La European Music Awards n-a mai optat pentru o rochie făcută din carne, ci pentru un soi de armură frontală, sub forma unui scut.

Nici pantofii de culori diferite ai Helenei Bonham Carter nu au fost priviţi cu ochi buni de critici.

La Oscaruri, Sharon Stone, machiată strident şi cu o rochie care părea ieftină, a fost considerată de critici apariţia de groază a serii.

Editorii de modă au clasat-o pe primul loc la cele mai proaste vestimentaţii de la Oscar pe Nicole Kidman. Pentru rochia brodată cu imprimeuri florale, ea a ales să poarte o pereche de pantofi roşii.

La European Music Awards, Katy Perry s-a asortat cu covorul. Din cauza nuanţelor de roz de pe ţinută, criticii au asociat-o cu o imitaţie ieftină a păpuşii Barbie.