Topul destinaţiilor romantice la mare

Marea a reprezentat mereu un martor al iubirii dintre oameni şi de aceea, vacanţele aproape de plajă sunt un deliciu pentru cuplurile din întreaga lume.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 12:30
Topul destinaţiilor romantice la mare

Îţi doresti o vacanţă de neuitat într-o locaţie de vis? Ce poate fi mai frumos decât să îţi laşi pielea sărutată de soare sau tălpile mângâiate de apa caldă a mării? Atunci când te plimbi cu iubitul tău de mână, ce poate oferi mai mult romantism decât un apus sângeriu şi un soare palid înghiţit de orizont?

Destinatii de vacanta in functie de zodie

Insula Capri

O destinaţie demnă de a deschide o astfel de listă de locuri deosebit de romantice aflate la malul mării şi care sunt unice prin tot ceea ce reprezintă pentru cuplurile de îndrăgostiţi, este Insula Capri. Această insulă stâncoasă cu totul şi cu totul deosebită, îţi va oferi ocazia petrecererii unor zile de neuitat la malul mării. Vei pleca de acolo încărcată cu energie pozitivă, plină de amintiri deosebite şi vaste cunoştinţe noi despre legendele locului reprezentate de vestigii antice unice şi legendele cu sirene care dau o notă de mister locului.  

Poţi petrece o lună de miere de vis în Insula Capri, destinaţie care oferă clipe de neuitat celor care aleg să cunoască efectul magic al romantismului într-un colţ de paradis. Lista acestor destinaţii turistice este una lungă, plină de exemple mirifice demne de a fi considerate reprezentante ale romantismului, iar Insula Capri este cea care dă tonul în această categorie.
 
Vezi care sunt cele mai tari destinatii romantice la mare pe cosmopolitan.ro.