Topul locurilor de VACANŢĂ periculoase din România FOTO

Dacă o vacanţă liniştită, cu mese regulate şi somn după-amiază nu te încântă, poţi oricând să alegi o destinaţie plină de aventuri. Iată câteva locuri de vacanţă periculoase din România.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 06:27

Rafting pe Valea Cernei. O tură de rafting în apropierea Băilor Herculane îţi poate ridica nivelul de adrenalină şi te răcoreşte în zilele toride, potrivit unica.ro. În plus, zona oferă mai multe atracţii turistice, pe lângă cunoscuta staţiune balneo-climaterică cu ape termale şi izvoare minerale.

Cu tiroliana la Braşov. Prins în sfori la 20 de metri deasupra pădurii este o variantă de petrecere a unui weekend aventuros. Traseele disponibile au diferite grade de dificultate. Cel mai greu este traseul negru, care se află la o înălţime de 20 de metri de sol.

Bungee jumping de pe Barajul Vidraru. Cel mai popular şi cel mai înalt loc pentru bungee jumping este Barajul Vidraru, de 166 metri, de pe râul Argeş.

Scufundări printre epave la Marea Neagră. În apele teritoriale româneşti au fost descoperite 22 de nave, dintre care două vechi de peste 2.000 de ani. Mai mult, în adâncuri au fost găsite şi scheletele a două avioane prăbuşite în al Doilea Război Mondial, dar şi trei submarine.