Topul smartphone-urile anului 2014

La  început de 2014 și după recentul târg de tehnologie CES, este momentul perfect pentru speculaţii privind noile smartphone-uri.

RomaniaTV.net
15 ian. 2014, 13:01
Topul smartphone-urile anului 2014

Despre 2014 avem deja câteva informaţii destul de concrete legate de ce ne rezervă 2014. Mulţi producători au scăpat deja informaţii pe internet. Să vedem cât de revoluţionari vor fi în anul cel urmează Apple, HTC, Samsung, LG şi Nokia/Microsoft.

iPhone Air

Pe sistemul 3G-3GS, 4-4S, 5-5S, următorul iPhone trebuie să vină cu nişte schimbări semnificative la capitolul design. Mulţi sunt de părere ca Apple a rămas în urmă când vine vorba de diagonala şi calitatea ecranelor, motiv pentru care, următorul iPhone are mari şanse să sară până la 5 inci şi să aibă o margine aproape inexistentă a display-ului pentru a fi la fel de uşor de manevrat.

Vezi şi Cum ar putea să arate iPhone Air şi iPhone 6C – VIDEO

O altă ipoteză care circulă pe internet de câteva zile implică lansarea simultană a două iPhone-uri de dimensiuni diferite: în 2014 vom putea vedea un iPhone Air cu o diagonală de 4,7 inci şi un iPhone 6 de 5,7 inci.

Dacă iPhone 6 nu va avea un panou Full HD, gigantul din Cupertino s-ar putea pentru prima oară să aibă probleme la epuizarea stocurilor. O adopţie a unei noi tehnologii pentru această componentă este de asemenea destul de probabilă, iar apropiaţii companiei mizează pe ecrane IGZO.

Smartphone-urile cu amprente digitale vor deveni ceva banal din 2014

Samsung Galaxy S5

Cei mai mulţi utilizatori de Android îşi pun baza în fiecare an într-un nou Galaxy S. Deşi gigantul sud-coreean a ajuns să pună sigla Galaxy pe aproape orice produs pe care îl scoate, aceasta este o reţetă care se pare că funcţionează. Fără să se ştie foarte multe despre el, ipoteticul Galaxy S5 aproape că şi-a asumat deja titlurile de cel mai bun, performant şi popular Android dintre smartphone-urile anului 2014.

Citeşte şi Galaxy S5: Au apărut primele imagini cu noul smartphone de la Samsung

Foarte multe surse au confirmat că următorul Galaxy S nu va mai veni mascat de o carcasă de muşama sau plastic. Fiind vorba de un terminal high end şi având în vedere că aluminiul funcţionează foarte bine pentru Apple şi mai recent HTC, Samsung are toate şansele să-l adopte măcar pentru câteva aparate în 2014.

Află mai multe despre smartphone-urile anului 2014 pe Playtech.ro.