Topul subiectelor controversate de parenting din 2012

Anul 2012 este la final, prilej pentru multa lume sa traga linie si sa faca bilanturi. Iata un top al celor mai controversate stiri de parenting din anul 2012.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 06:14
Topul subiectelor controversate de parenting din 2012

1. Parinte american vs. Parinte francez

Scriitoarea Pamela Druckerman a lansat in 2012 cartea “Bringing up Bébé”, in care compara stilurile de parenting american si francez. Potrivit americancei, care s-a stabilit la Paris cu putin timp inainte de a ramane insarcinata, copiii americani sunt rasfatati, au tulburari alimentare si tulburari de somn. In schimb, in Franta, copiii sunt zgomotosi si curiosi, insa sunt civilizati, iar parintii nu se simt vinovati de comportamentul copiilor.

2. Barbie fara par

Doua femei au pornit pe Facebook o campanie care cerea celebrei companii Mattel sa produca o papusa Barbie fara par, pentru fetitele care sufera de cancer si care, din cauza, tratamentului, isi pierd bodoaba capilara. Peste 150.000 de oameni au semnat petitia, iar Mattel a anuntat ca va dona papusi Barbie fara par spitalelor care au grija de fetitele bolnave de cancer din Statele Unite si Canada.
 
3. Alaptarea prelungita

Revista Time a lansat, in 2012, cel mai provocator subiect: alaptarea prelungita, prezentand, pe coperta, imaginea unei femei care isi alapteaza fiul in vasta de 4 ani. In interiorul revistei au fost publicate fotografii cu mai multe mame alaptand copii suficienti de mari pentru a-si tine singuri in mana un pahar cu lapte.
 
4. Beyonce – satanista

Dupa ce Beyonce si Jay-Z au intampinat-o pe fetita lor Blue Ivy Carter, la 7 ianuarie 2012, au inceput sa umble zvonuri cum ca Beyonce si sotul sau sunt membrii ai cultului Illuminati care il venereaza pe Satana. Gurile rele se bazeaza pe faptul ca numele fetitei – Blue Ivy – citit invers – genereaza numele latinesc al fiicei lui Satana – Eulb Yvi.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.