Topul tabletelor cu preţuri până în 200 de lei

Dacă nu vrei să faci o investiție prea mare, îți oferim top tablete cu preț până în 200 de lei. Există destule modele de tablete cu costuri foarte scăzute și care își merită pe deplin banii.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 14:30
Topul tabletelor cu preţuri până în 200 de lei

Dacă ești un fan al tehnologiei dar nu ai vrea să faci o investiție prea mare pentru prima ta tabletă, sau poate dacă vrei să îi faci cadou copilului tău o tabletă și nu vrei să fie prea scumpă pentru că există o probabilitate mare să o strice, atunci top tablete cu preț până în 200 de lei este exact unealta de care ai nevoie pentru a te orienta spre viitoarea achiziție.

Citeşte şi Trebuie să citeşti asta!!! Telefoanele, tabletele şi computerele provoacă ALERGII şi erupţii cutanate

Top tablete cu preț până în 200 de lei: AllView Speed Quad

Cei de la AllView sunt cei mai potriviți când vine vorba de produse ieftine și accesibile tuturor. Tableta AllView Speed Quad este inclusă în top tablete cu preț până în 200 de lei în primul rând pentru că este accesibilă, dar nici la partea tehnică nu stă foarte rău: un procesor decend Quad-Core 1,2 GHz, ecran de 7 inch, LCD, 512 RAM, 8 GB memorie, Wi-Fi, Android 4.4 KitKat. Cu alte cuvinte, are tot ce îi trebuie unei tablete atât de ieftine.

Citeşte continuarea pe Playtech.ro.