Topul VEDETELOR care au ajuns CELEBRE în mod accidental FOTO

Johnny Depp şi Charlize Theron sunt doar câteva dintre numele care au ajunse celebre din pură întâmplare. Site-ul Biography Archive a publicat o listă cu vedete care au ajuns celebre în mod accidental.

30 oct. 2015, 14:57

Actorul Harrison Ford a absolvit studiile de film, dar, după ce a jucat în câteva piese şi a fost voiceover la desene animate, a decis că este cazul să îşi încheie cariera actoricească. După ce a renunţat la marele său vis, Ford s-a apucat de dulgherie. A făcut câteva lucrări la uşile unor celebrităţi precum actriţa nominalizată la Oscar Sally Kellerman şi George Lucas. La scurt timp după aceea, Lucas l-a distribuit în „American Graffiti”. Câţiva ani mai târziu, Lucas i-a cerut lui Ford să citească câteva rânduri din scenariul pentru „Star Wars” şi de acolo a pornit ascensiunea sa în lumea cinematografiei, cu primul rol în lungmetrajul de succes.

Citeşte şi Transformări ŞOCANTE suferite de vedete. Vezi cât de mult au putut să slăbească VIDEO

Cunoscut astăzi pentru rolul Căpitanului Jack Sparrow, Johnny Depp şi-a început cariera prin muzică. Depp a încercat să cunoască succesul cu un band muzical local din Florida, iar în căutarea unui contract cu o casă de discuri membrii formaţiei au decis să se mute în Los Angeles. Pentru că au obţinut doar promisiuni, trupa se desparte, iar în 1983, Depp s-a căsătorit cu sora fostului său basist. Soţia lui, Lori Anne Allison, a fost cea care i l-a prezentat pe Deep lui Nicolas Cage. Încurajat de Nicolas Cage, Jonny Deep a început să mearga la audiţii pentru filme iar după ce a obţinut rolul din „21 Jumpstreet” cariera sa actoricească a început să explodeze.

Înainte de a ajunge un star de cinema, Seagal a fost un maestru al artelor marţiale. El a învăţat arta Aikido în Japonia şi s-a întors în SUA pentru a-şi deschide propriul dojo. Prima sa incursiune în actorie este rezultatul unui favor făcut lui Michael Ovitz, care i-a cerut să facă o demonstraţie de aikido pentru directori la Warner Brothers. Aceştia au fost atât de impresionaţi de abilităţile lui Seagal încât l-au invitat să joace în filmele produse de companie. Seagal a refuzat scenariile, dar a propus să scrie chiar el un film care a devenit celebru „Mai presus de lege”.

Citeşte şi Top 5 vedete înşelate din România care şi-au iertat soţii

Născută în Africa de Sud, Theron s-a mutat în Europa pentru a deveni un model. Deşi a avut o carieră de modeling de succes, Theron a vrut să devină şi un dansator profesionist. În urma unei accidentări în 2004, la vârsta de doar 19, cariera sa în dans a luat sfârşit. Venită într-o vizită de câteva săptămâni în Los Angeles,  a avut o divergenţă cu un agent bancar, dar impresarul John Crosby, care aştepta în spatele său, a fost impresionat de prestaţia viitoarei actriţe şi s-a oferit să o ajute. După ce i-a rezolvat problema bancară, acesta i-a propus lui Theron să o prezinte unor case importante de film. Aşa şi-a făcut Charlize Theron prima ei conexiune în Los Angeles şi, deşi ea îl va concedia mai târziu, John Crosby este cel care i-a deschis uşile în lumea filmului.