Top 5 vedete înşelate din România care şi-au iertat soţii

Sunt frumoase, celebre şi îşi doresc să aibă parte de iubire veşnică. Din păcate, tot mai multe vedete din showbiz-ul autohton au parte de poveşti triste de dragoste. Însă, cu toate acestea, ele trec peste momentele critice din căsnicie şi continuă să clădească ce începuseră până nu demult.

RomaniaTV.net
18 oct. 2015, 08:04

Chiar dacă au zâmbetul pe buze în fiecare moment al zilei, asta nu înseamnă că au întotdeauna motiv de bucurie. Unele dintre cele mai cunoscute şi apreciate vedete din România au fost înşelate de parterenii de viaţă, fără pic de remuşcare. Dar, pentru unele dintre ele, infidelitatea partenerilor a fost un lucru minor peste care au decis să treacă, deşi mai toată lumea le-a arătat mult timp cu degetul.

Cum îşi ascund vedetele autohtone defectele. GALERIE FOTO

În rândurile de mai jos vă vom arăta câteva dintre vedetele care au fost înşelate în timpul relaţiei lor, dar care au considerat că oamenii se pot schimba şi pot merita şi o a doua şansă:

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo. În primii ani, căsnicia lor a mers perfect, până într-o zi, când omul de afaceri a fost filmat în timpul unei escapade romantice, în Croaţia, alături de amanta sa, Kinga Sebestyen, instructor de kangoo jumps. Chiar dacă infidelitatea soţului a fost un moment de cumpănă în viaţa Nicoletei Luciu, aceasta a decis să îşi ierte soţul şi să continue ceea ce începuseră în urmă cu mulţi ani. „De când a fost surprins de paparazzi alături de Kinga Sebestyen, pe iaht, în Croaţia,  Zsolt s-a schimbat faţă de Nicoleta. A apreciat că i s-a mai dat o şansă să demonstreze că îşi iubeşte nevasta şi se comportă ireprosabil. A fost mult mai atent cu Nico şi, în plus, momentele romantice în doi sunt tot mai numeroase”, a spus o prietenă a vedetei Wowbiz. 

Andreea Bănică are o relaţie de 17 ani cu soţul ei, Lucian Mitrea. După ce s-au căsătorit în 2008, cuplul Andreea Bănică-Lucian Mitrea a întâmpinat mari probleme. Probabil, plictisit fiind de relaţia perfectă pe care o avea, impresarul a simţit nevoia să evadeze din cotidian şi să încerce noi experienţe. Mai exact, la acea vreme, presa de scandal a dezvăluit că Lucian Mitrea ar fi pretins favoruri sexuale de la diverse domnişoare dornice să se lanseze în muzică. Deşi totul s-a transformat într-un scandal de amploare, Andreea Bănică a decis să îi mai acorde o şansă soţului.

Trucul la care apelează vedetele pentru a conduce fără carnet

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au avut parte de o poveste de dragoste extrem de tumultoasă şi cu un final total neaşteptat. După ce a fost minţită şi înşelată, prezentatoarea TV a fost cerută în căsătorie chiar de personajul principal al unui scandal cu probe compromiţătoare, postate pompos pe primele pagini ale tabloidelor. Dar, fiindcă dragostea mereu învinge, Octavia Geamănu şi-a iertat actualul soţ şi a decis să dea uitării acel moment neplăcut din viaţa sa.

Cornel Palade şi Iuliana Palade au trecut şi ei prin momente de cumpănă de-a lungul relaţiei, dar asta nu i-a împiedicat să îşi mai acorde o a doua şansă şi să se redescopere. Ba, mai mult, să fie chiar mai fericiţi decât la început.

Elena Merişoreanu a vorbit despre viaţa sa privată doar în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. La acea vreme, cântăreaţa de muzică populară a recunoscut că a fost la un pas să divorţeze de soţul ei, fiindcă cineva îi scrisese o scrisoare în care îi detaliase aventura soţului. Pentru că nu voia să risipească o poveste de iubire cu greu clădită, artista a decis să îi mai acorde încă o şansă soţului şi chiar să se împrietenească cu amanta acestuia.

Citeşte şi  Top 10 cele mai ÎNDRĂZNEŢE VEDETE de pe Facebook GALERIE FOTO