Tora Vasilescu, infectată cu Covid: „La radiografie au ieșit mici porțiuni”

Tora Vasilescu a fost infectată cu Covid, în luna noiembrie 2020. Celebra actriţă a contractat virusul de la soţul ei, care s-a îmbolnăvit primul. Chiar dacă s-au vindecat, actrița spune că a rămas cu sechele, deși nu au avut o formă gravă a bolii.

25 ian. 2021, 17:56
Tora Vasilescu, infectată cu Covid: „La radiografie au ieșit mici porțiuni”
Tora Vasilescu a fost infectată cu Covid

Tora Vasilescu, infectată cu Covid. Vedeta a dezvăluit că nici ea și nici soțul nu au avut o formă severă a virusului. Însă, în urma unor analize și investigații, actriţa a aflat faptul că a rămas cu unele probleme după ce a avut virusul.

Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărui soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38.

Am sunat la medic, i-am dat pastile, i-am dus mâncare la ușă, dar nu știu cum, după trei zile l-am luat și ei, deși eu m-am simțit bine. O săptămână m-a ținut, făcut febră, dar nu mare, apoi mi-am pierdut mirosul și am avut tuse, atunci m-am panicat puțin, dar am avut simptome ușoare.

Am avut niște dureri mari în spate, am crezut că e musculatura, dar n-au trecut, atunci mi-am dat seama că erau de la plămâni. Sechele sunt, în urma radiografiei au ieșit mici porțiuni care arată ca sticla mată pe plămâni, dar medicul a zis că este bine că sunt mici, apoi am avut și probleme cu respirația, aveam lipsă de aer”, a explicat Tora Vasilescu la Pro TV.

Tora Vasilescu, infectată cu Covid

Actriţa şi soţul ei au resimţit boala ca pe o viroză mai puternică, însă cu simptome diferite faţă de cele avute înainte.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, de nerecunoscut după divorț. Cum a reușit actrița să treacă peste acel moment al vieții ei. Dezvăluiri incredibile!

Noi am fost norocoși, am dus boala pe picioare, slavă Domnului. Dar chiar și așa am resimțit-o ca pe o viroză puternică, cu niște manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum. Eram pregătită, aveam medicamente în casă și ne-am tratat așa cum ne-au sfătuit medicii.

 Apoi am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie, la o clinică specializată (n.r. tehnică medicală prin care se creşte concentraţia de oxigen din aerul inspirat pentru a compensa deficitul acestuia din organism). Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, in general, suntem bine”, a încheiat Tora Vasilescu.


loading...