Torje va juca în Primera Division. Udinese îl cedează la Granada

Impresarul Cristea Opria a declarat, luni, că atacantul Gabriel Torje va fi împrumutat de Udinese pentru un sezon la formaţia spaniolă Granada, patronată de familia Pozzi, care conduce şi clubul italian.

RomaniaTV.net
11 iun. 2012, 15:17
Torje va juca în Primera Division. Udinese îl cedează la Granada

Gabriel Torje nu mai are loc la udinese. Acest lucru este confirmat inclusiv de impresarul fotbalistului, Cristea Opria, care spune că din sezonul viitor internaţionalul român va fi împrumutat la Granada.

M-am întâlnit cu directorul sportiv Larini şi am constatat că Torje nu mai intră în planurile antrenorului Francesco Guidolin. El va avea posibilitatea să joace, va merge împrumut pentru un sezon la Granada. Ce se va întâmpla după acest împrumut nu pot să vă spun. Poate rămâne acolo, se poate întoarce la Udinese sau îşi poate găsi un alt club în Spania. Vom vedea„, a spus Opria pentru udineseblog.it

Presa italiană a scris în ultima perioadă că atacantul Gabriel Torje, achiziţionat în vară de Udinese de la Dinamo Bucureşti, ar putea fi cedat la Granada, după ce nu s-a acomodat la rigorile din Serie A şi a jucat foarte puţin pentru gruparea friulană. Granada a terminat pe ultimul loc în Primera Division care îi dă dreptul să rămână în prima competiţie a Spaniei.