Tornade de foc pe cerul din San Diego: Incendiile au făcut prăpăd VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse în San Diego, unde incendiile au provocat pagube uriaşe, iar mii de oameni au fost evacuaţi. Martorii oculari ai dezastrului au surprins pe camerele de filmat tornade de foc.

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 11:00

Imagini cu tornade de foc au fost surprinse în San Diego, Statele Unite, unde incendiile de vegetaţie au făcut ravagii.

Mii de persoane au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele în sudul Californiei din cauza incendiilor devastatoare care, de asemenea, au dus miercuri la evacuarea parţială a unei baze militare şi unei centrale nucleare, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Aceste incendii, care au determinat şi închiderea unei importante autostrăzi, s-au declanşat neaşteptat de devreme în acest anotimp faţă de ceilalţi ani.

Centrala nucleară San Onofre, aflată la sud de Los Angeles, a anunţat pe contul său de Twitter evacuarea mai multor membri ai personalului ‘ca măsură de precauţie’, după ce vegetaţia din vecinătate a fost cuprinsă de flăcări.

În apropiere de San Diego, autorităţile au avertizat marţi seară peste 20.000 de persoane să îşi părăsească locuinţele, dar acestea s-au putut întoarce în scurt timp la casele lor, pompierii reuşind să stingă incendiul.

Miercuri s-au declanşat însă mai multe incendii, printre altele la baza militară Camp Pendleton, situată între Los Angeles şi San Diego, unde au fost evacuate un depozit de arme, câteva locuinţe militare şi o şcoală.


loading...