Tortură ca în Evul Mediu: Cum au CHINUIT doi lituanieni un bărbat timp de 5 zile

Doi fraţi de  origine lituaniană au chinuit un bărbat în modul cel mai crud mod cu putinţă, timp de 5 zile, într-o casă din Marea Britanie.

19 oct. 2013, 08:14

Fraţii lituanieni au torturat timp de cinci zile un conaţional pe care l-au pus să se dezbrace complet, să se ungă singur pe tot corpul cu ulei de bucătărie, iar apoi l-au ars cu fierul de călcat încins la maximum,  lăsându-l cu semne pe corp pentru totdeauna.

Citeşte şi Şi-a ţinut soţia zece ani în lanţuri. Cum era tratată „sclava”

Fraţii Darius (34 de ani) şi Dainus (24 de ani) Svedskas, împreună cu un alt bărbat, Sarkis Muradjan, au ţinut în captivitate victima timp de 5 zile. Bărbatul a fost obligat de răpitorii lui să meargă „în patru labe”, ca un câine, în timp ce ei îl loveau cu o curea şi cu un flex electric. Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost lovită, în cursul altei „şedinţe” de tortură,  în cap, cu un scaun de lemn. S-a ales cu traumatisme severe. 

Citeşte şi MACABRU. Două lesbiene au torturat un pensionar şi l-au lăsat să moară

Fratele bărbatului torturat, în vârstă de 17 ani, fusese şi el luat în captivitate, în aceeaşi locuinţă aflată în Nelson, în comitatul Lancashire din Marea Britanie. El a fost dus şi ţinut captiv la etajul locuinţei, separat de fratele său care devenise ţinta preferată pentru tortură a fraţilor Svedskas. A reuşit să scape la un moment dat, forţând o fereastră şi ieşind  afară, în libertate, dezvăluie Daily Mail. Când a ieşit din „casa ororilor”, a raportat cazul la poliţie şi astfel a luat sfârşit şi coşmarul fratelui său.

Cei patru lituanieni veniseră la studii în Marea Britanie, iar agresorii erau la început prieteni buni cu victimele lor. Acum, agresorii au fost condamnaţi de o instanţă din Marea Britanie pentru faptele lor îngrozitoare. Acestea s-au petrecut în luna mai. Acum, cei doi torţionari lituanieni Darius şi Dainus Svedskas se află în închisoare, unde vor sta mai bine de 4 ani, după ce au fost condamnaţi de o instanţă din Marea Britanie, care i-a găsit vinovaţi de lipsire de libertate a unei persoane, acte de tortură şi răni grave provocate victimei.

Cea de-a treia persoană care a fost complicele fraţilor Svedskas, Sarkis Muradjan, a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare, magistraţii britanici găsindu-l vinovat de atac asupra unei persoane.