Tot ce trebuie să ştii despre femei

Chiar şi în prezenţa unor fapte mari, lucrurile mici sunt cele care contează, mai ales din perspectiva femeilor.

RomaniaTV.net
15 mai 2013, 07:50
Tot ce trebuie să ştii despre femei

Insa delasarea, dezinteresul si societatea moderna au determinat multi barbati sa uite tocmai acele lucruri mici care consolideaza, de fapt, relatia dintre o femeie si un barbat.
 
Asadar, iata ce uita barbatii si de ce ar trebui sa tina cont mai des:
 
1. Un barbat care are grija este un barbat atragator – a fi grijuliu nu inseamna a fi mai putin barbat, ba dimpotriva.
 
2. Cavalerismul nu a murit – a deschide usa la masina unei femei, a comanda pentru ea la restaurant, a te ridica atunci cand se ridica si ea de la masa si a o prezenta cum se cuvine familiei nu sunt obiceiuri de cavalerism desuete, ci sunt mici gesturii care impresioneaza orice femeie.
 
3. Tinuta conteaza – a te imbraca vesnic in blugi si tricou nu inseamna a fi prezentabil, indiferent ca tricoul este de firma, iar blugii au costat un salariu. Orice barbat trebuie sa poarte camasa, de cateva ori pe saptamana, si sa pastreze o singura pereche de pantaloni trei sferturi, pe care sa ii poarte la pescuit. Restul, la gunoi!
 
4. Ascult-o din cand in cand atunci cand repari ceva in casa – Barbatii au obiceiul de a incerca sa repare mereu ceva prin casa. Este un gest galant care impresioneaza femeia, in general, mai putin atunci cand este alungata intr-un “Lasa-ma in pace!” morocanos si taios venit din partea “mesterului” care considera ca stie sa repare orice.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.