Tot ce trebuie să ştii despre sacoul sport

Diferența dintre un bărbat bine îmbrăcat și unul cu stil constă de multe ori în alegerea hainei potrivite acestuia. În funcție de posesor, sacoul poate arăta de milioane sau extrema cealaltă. Când îți cauți o haină, gândește cât este de versatilă? Merge cu majoritatea elementelor din garderobă? Are posibilitatea de accesorizare? Sacoul este singura haină din vestimentația de primăvară- toamnă care denotă eleganță.

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 08:39
Tot ce trebuie să ştii despre sacoul sport

Am notat într-un articol precedent despre cardigan ca fiind un element esențial și versatil, dar dacă mai adaugi și sacoul ai posibilități nenumărate de asortare pe care le vei primi în articole următoare. Voi atrage atenția asupra unor aspecte importante când vine vorba de alegerea sacoului. Anatomia sacoului va cuprinde: buzunarul de la piept, nasturii, fentele, reverul, buzunarele și alte reguli.

ANATOMIA SACOULUI

Buzunarul de la piept

Sacoul are un buzunar la pieptul din stânga care îți permite cu ușurință accesorizarea acestuia cu ajutorul unei batiste. Alege una albă sau cu pătrățele. De preferință, nu-ți cumpăra sacouri care nu au buzunar la piept.

Nasturii

El se găsește cu un nasture, doi, trei sau două rânduri de nasturi. Cel cu două rânduri de nasturi va fi subiectul unui alt articol.

Pentru o alegere stilată mergi pe sacoul cu un nasture. Cel cu doi nasturi este cel mai popular deoarece este potrivit pentru orice siluetă. O alege banală ar fi cel cu trei nasturi.

Citeşte mai mult pe stilmasculin.ro