Tot globul pământesc vrea să vadă asta. Ce promisiune a făcut Ivana Knoll dacă titlul mondial ajunge în Croația

Ce promisiune a făcut Ivana Knoll dacă titlul mondial ajunge în Croația. Bruneta este cea mai apreciată prezență feminină de la Campionatul Mondial de fotbal, iar acum a apărut din nou în prim plan. A transmis un mesaj pe care toată lumea voia să-l audă.

11 dec. 2022, 14:54
Tot globul pământesc vrea să vadă asta. Ce promisiune a făcut Ivana Knoll dacă titlul mondial ajunge în Croația
Ce promisiune a făcut Ivana Knoll

Ce promisiune a făcut Ivana Knoll. Croația, echipa ei favorită, s-a calificat în semifinalele competiției, prilej pentru ea de a posta din nou câteva fotografii pe rețelele sociale. Bineînțeles, într-o ținută sumară, evident în culorile naționalei.

Ce promisiune a făcut Ivana Knoll

Ivana a strâns din nou mii de likeuri și sute de comentarii, între care s-a strecurat și întrebarea: Ce vei face în cazul în care Croația câștigă trofeul?

Răspunsul a fost: Atunci cade steagul!

Așadar, dacă se va întâmpla ca echipa lui Modric să câștige Cupa Mondială, Ivana Knoll e dispusă să renunțe la haine.

Citeşte şi: Soția lui Ronaldo, apariție de senzație la Campionatul Mondial din Qatar. Georgina Rodriguez s-a blindat cu bijuterii în valoare de 1,6 milioane de lire sterline

Fotbaliştii din naţionala Iranului care au refuzat să cânte imnul au dispărut

Comunitatea internaţională stă cu ochii pe fotbaliştii din naţionala Iranului, pentru a urmări eventualele gesturi ostile pe care le-ar putea comite conducerii statului împotriva lor, după ce au refuzat să cânte imnul, la meciurile de la turneul final.

Unii s-au întors acasă, dar mulţi au ales să meargă direct în Europa, fără escală. În Iran, cei mai mulţi dintre aceşti jucători au case şi familii.

Abolfazl Jalali, Rouzbeh Cheshmi şi Hossein Hosseini au reluat antrenamentele, la Teheran, cu Esteghlal, una dintre cele mai de succes echipe din ţară.

În schimb, mulţi au aterizat în Europa. Nu se ştie dacă s-au oprit în Iran, după eliminare. Atacant la Porto, Mehdi Tarem  s-a reîntâlnit cu colegii săi: pe reţelele de socializare ale clubului portughez au fost postate videoclipuri de la antrenamente.