Toţi miniştrii îşi preiau mandatul marţi dimineaţa, fără festivităţi şi protocol

Toţi miniştrii îşi vor prelua mandatul marţi dimineaţa, la ora 8.30, fără festivităţi şi protocol, după care se vor prezenta la Palatul Victoria pentru prima şedinţă a noului Guvern, a declarat premierul Victor Ponta, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 18:02
Toţi miniştrii îşi preiau mandatul marţi dimineaţa, fără festivităţi şi protocol

El a precizat totodată că, marţi, va prelua la rândul său mandatul de prim-ministru de la predecesorul său, dar că va fi prezent şi în Senat, alături de liderul PNL Crin Antonescu, pentru dezbaterea legii electorale.

„Mâine dimineaţa, la prima oră, ne apucăm de treabă”, a spus Ponta. Guvernul condus de Victor Ponta a fost învestit, luni, de Parlament, cu 284 de voturi „pentru” şi 92 de voturi „împotrivă”, conform rezultatului anunţat oficial în plen.

Pentru ca Guvernul să fie învestit erau necesare voturile favorabile a 231 de parlamentari.

Noul ministru al Mediului și Pădurilor, Rovana Plumb, va prelua responsabilitățile portofoliului de la Korodi Attila, marţi, începând cu ora 9.00, la sediul Ministerului Mediului.

Noul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, preia mandatul, marţi, la ora 9.00, la sediul Ministerului Agriculturii, din B-dul Carol I, nr. 2-4.

Noul ministru al Sănătăţii, Vasile Cepoi, va prelua mandatul de la Ritli Ladislau marţi, ora 12.00, la sediul Ministerului Sănătăţii din Intr. Cristian Popişteanu nr. 1-3, sector 1.