Toți părinții trebuie să știe asta! “Moneda rusească”, jocul periculos care a devenit viral pe Tik Tok! Mare atenție la copiii voștri!

Mare atenție la copiii voștri! “Moneda rusească” este cel mai nou joc popular care a ajuns să facă furori în rândul celor mici. Toți părinții trebuie să știe că este periculos.

17 feb. 2022, 18:21
Toți părinții trebuie să știe asta! “Moneda rusească”, jocul periculos care a devenit viral pe Tik Tok! Mare atenție la copiii voștri!

Noul joc care a devenit extrem de popular în rândul celor mici se numește “Moneda rusească”, iar toți care participă trebuie să rotesc o monedă pe masă. Dacă unul dintre copii nu reușește, acesta este pedepsit și lovit.

CITEȘTE ȘI: A devenit vedetă pe Tik Tok după ce și-a dizolvat acidul din buze. Soțul ei nu a mai recunoscut-o când a văzut cum arată – VIDEO

Mulți copii apar pe Tik Tok în timp ce se filmează jucând „Moneda rusească”, iar cu atât mai mult, aceștia se laudă cu rănile pentru a strânge aprecieri pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: Se schimbă regulile pe Tik Tok! Acestă categorie de utilizatori s-ar putea trezi cu clipurile șterse

“Moneda rusească”, un joc periculos

Medicii avertizează că rănile provocate copiilor în timpul jocului sunt foarte periculoase, pentru că zonele afectate se pot infecta cu ușurință. De asemenea, mulți elevi s-ar fi prezentat la cabinetele medicale ale instituțiilor de învățământ după ce au acceptat provocarea de pe Tik Tok.