Toți șoferii din MAI care transportau judecătorii BEC s-au infectat cu coronavirus. Unul a murit

Șoferii din Ministerul Afacerilor Interne care transportă judecătorii de la Biroul Electoral Central s-au infectat cu coronavirus. Unul dintre agenți a decedat, anunţă România TV.

29 nov. 2020, 16:09
Toți șoferii din MAI care transportau judecătorii BEC s-au infectat cu coronavirus. Unul a murit

Toți șoferii din Ministrul Afacerilor Interne care se ocupau cu transportul judecătorilor din cadrul Biroul Electoral Central s-au infectat cu coronavirus. Între timp, unul dintre ei chiar a decedat. În plus, doi membri ai BEC s/au infectat cu coroanvirus, iar unul este internat la Spitalul ”Matei Balș”, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: O fată de 19 ani infectată cu coronavirus, printre cele 148 de persoane decedate în ultimele 24 de ore

 

8 angajaţi ai AEP, din personalul tehnic, s-au infectat cu coronavirus

Din totalul de 169 de angajaţi care lucrează la sediul central al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) au fost testaţi pe 24 noiembrie pentru COVID-19, iar dintre aceştia 8 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, toţi fiind asimptomatici, au declarat surse, pentru News.ro.

Toate cele opt persoane au primit decizii de izolare de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Persoanele respective fac parte din personalul tehnic al AEP şi au fost înlocuite cu alţi angajaţi ai instituţiei.