Toto Cutugno a leşinat în culise după concertul de la Sala Palatului

Interpretul italian Toto Cutugno i-a încântat aproape trei ore pe cei care au asistat miercuri seară la concertul său de la Sala Palatului. Dacă spectatorii au plecat acasă mulţumiţi, cântăreţul a trecut prin momente mai puţin plăcute imediat după coborârea de pe scenă.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 19:52
Toto Cutugno a leşinat în culise după concertul de la Sala Palatului

La finalul concertului susţinut la Sala Palatului, Toto Cutugno le-a dat mari emoţii membrilor staff-ului său şi celor care s-au bucurat de acces în culise, în mijlocul cărora a leşinat, fiind surmenat după efortul depus pe scenă, scrie Libertatea.

Interpretul în vârstă de 69 de ani a fost copleşit de mulţimea amatoare de autografe care s-a strâns în jurul său imediat ce a coborât de pe scenă şi a făcut un atac de panică. El s-a albit brusc la faţă şi a început să gesticuleze frenetic, fiind extras imediat dintre fani de asistentul său şi de organizatori. În timp ce aceştia îl duceau spre cabină, pentru a fi văzut de medicul său personal, Toto Cutugno a leşinat.

Imediat după incident, cântăreţul italian a avut nevoie de o pauză de 30 de minute, după care, deşi livid, a insistat să meargă la cocktailul privat organizat în cinstea sa.