Totul a fost filmat. A intrat cu maşina direct într-un restaurant plin de oameni – VIDEO

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional. O maşină a intrat în plin într-un restaurant. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum clienţii fug din calea şoferului care nu încetineşte.

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 06:50
Totul a fost filmat. A intrat cu maşina direct într-un restaurant plin de oameni – VIDEO

Este incredibil cum au scăpat cu viaţă!

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede clar cum o femeie, alături de doi copii, ieşea din restaurant în momentul în care maşina a intrat direct în terasa. Accidentul teribil a avut loc în America, în Napa, California. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

„A fost groaznic! A fost ceva înfiorător. Am văzut totul zburând. În jur era numai praf, farfurii sparte, mese, umbrele, toată terasa noastră era peste tot.”, a spus Vivian Saldivar, o tânără care lucrează în restaurantul respectiv.

Totul a fost distrus!

Mesele, scaunele şi ghivecele cu flori au fost complet distruse. Maşina a ricoşat apoi într-un zid de ciment care despărţea restaurantul de o casă. Proprietarii se aflau în acel moment în curte. La rândul său, conducătorul auto şi pasagerul din dreapta au scăpat şi ei ca prin minune, ajungând la spital cu doar răni uşoare. În urma anchetei, poliţiştii au spus că şoferul a pierdut controlul volanului şi, pentru că nimeni nu a depus plângere împotriva lui, a scăpat basma curată, scrie Stirile Pro TV.