Totul despre sarcină: Probleme delicate care le îngrijorează pe gravide

Cand afla ca vor fi mamici, femeile vor sa stie cat mai multe lucruri despre sarcina, despre mirifica transformare in cele 9 luni.

24 iul. 2014, 20:34
Totul despre sarcină: Probleme delicate care le îngrijorează pe gravide

Setea de a afla totul despre sarcina este foarte mare, cu atat mai mult femeile se afla la prima experienta de acest gen. Va venim in ajutor si va prezentam cateva probleme delicate care apar in timpul sarcinii, pentru care multe gravide isi fac griji, mai ales cand sunt in public, desi – in majoritatea cazurilor, n-ar trebui.

1: Greata si varsaturile
Statisticile spun ca 85% dintre femeile insarcinate trec prin aceasta perioada. “Vinovati” sunt hormonii sarcinii estrogenul si progesteronul care isi fac de cap in special in primul trimestru. Nu exista nici un leac minune care sa va scape de greturile si varsaturile de dimineata. Puteti doar ameliora simptomele. De exemplu, sa mancati mai putin seara, pentru ca dimineata sa aveti stomacul lejer. Multe gravide se simt jenate in public, cand trebuie sa calatoreasca cu mijloacele de transport in comun spre serviciu si se lovesc de aceasta neplacere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.