Trădarea supremă în televiziune! Loredana Groza rupe tăcerea: de ce a plecat de la Pro TV la Antena 1

Loredana Groza a plecat de la ProTV tocmai la marea rivală Antena 1. Artista a dat totul din casă și a spus de ce a făcut această mutare.

08 iul. 2020, 18:39
Trădarea supremă în televiziune! Loredana Groza rupe tăcerea: de ce a plecat de la Pro TV la Antena 1

Loredana Groza este jurat la Next Star, alături de Ștefan Bănică și Dorian Popa.

„Mă simt privilegiată și răsfățată să pot să lucrez cu copiii. E o ipostază pe care o ador și deja fac asta alături de copiii de la Atelierul meu de voce și muzică, pe care l-am creat cu 6 ani în urmă. Dar totul e cu dus întors, pentru că e foarte greu să spui „Nu!” unui copil. Aici vor interveni experiența mea de mamă și faptul că sunt femeie. O să-mi fie mai greu decât unui bărbat să spun „Nu”, dar voi încerca să-i fac pe copii să înțeleagă că acest răspuns este legat doar de prestația din momentul respectiv și nu pentru ceea vor face ei pe viitor”, a declarat Loredana Groza pentru Libertatea.

ULUITOR! Ce avere are Loredana Groza la 50 DE ANI! Câştigă în două concerte mai mult decât alţii într-o viaţă

Cântăreața a mai lucrat și cu Dan Negru în ultimi ani şi spune că acesta nu se va supăra atunci când îl întrerupe.

„Nu e prima oară când interacționăm, am mai fost în emisiunile lui, cu mulți ani în urmă. Îi cunosc stilul, e și el un copil mare și cumva i se aplică aceleași tactici. Dar el e pozitiv și cu siguranță nu o ia personal când îl întrerupem. Câteodată vine și Șerban (n.r. co-prezentatorul show-ului) lângă noi și lucrurile devin și mai complicate. E interesant ce se petrece și cred că fiecare interacțiune între noi va face deliciul publicului”, a mai spus Loredana Groza.