Trădaţi de arbitru. Au marcat după o super-schemă, dar tuşierul nu a respectat înţelegerea VIDEO

Un asistent al partidei Inverness - Partick Thislte le-a anulat gazdelor un gol marcat după ce acestea au executat extrem de inteligent un corner, în privinţa căruia îl avertizaseră de altfel pe arbitru.

22 oct. 2013, 14:46
Trădaţi de arbitru. Au marcat după o super-schemă, dar tuşierul nu a respectat înţelegerea VIDEO

Formaţia scoţiană Inverness a pierdut cu scorul de 1-2 meciul jucat pe teren propriu contra celor de la Partick Thistle, dar fotbaliştii săi au toate motivele să fie nemulţumiţi de unul dintre tuşieri, care le-a anulat un gol despre care s-ar putea spune că a fost marcat regulamentar.

Citeşte şi Execuţie magnifică. Super-gol, din rabona, de la 20 de metri VIDEO

Ross Draper a mers la colţul terenului, a mişcat mingea spunându-i tuşierului că astfel a executat cornerul, iar Aaron Doran a luat acţiunea pe cont propriu, pornind în dribling, centrând şi ulterior reuşind să înscrie. Iniţial golul a fost validat, însă după mai multe parlamentări tuşierul a considerat că Doran nu avea voie să pornească cu mingea la picior şi trebuia să centreze sau să paseze dintr-o atingere.

Citeşte şi Execuţie teribilă a unui corner. Un armean s-a împiedicat şi a căzut cu burta pe minge VIDEO

Totuşi, semnalizarea sa a venit destul de târziu, la secunde bune de la consumarea fazei.


loading...
Partenerii noștri