BALUL VIENEZ 2014: Noapte de dans la Bucureşti

Publicat: Marţi, 11 Noiembrie 2014 15:25 // Actualizat: Joi, 13 Noiembrie 2014 08:44 // Sursa: romaniatv.net

BALUL VIENEZ 2014: În fiecare an la începutul lunilor martie şi noiembrie, vedete, diplomaţi şi oameni de afaceri petrec seri de vis la tradiţionalul Bal Vienez.

BALUL VIENEZ 2014: Eleganța desăvarșită a spiritului vienez, atmosfera de poveste, emoția tinerelor cupluri de debutanți, dar mai ales bucuria valsului și a ritmului său nemuritor descriu Balul Vienez ca fiind cel mai aşteptat bal al anului.

Evenimentul caritabil este organizat anual de JW Marriott, sub patronajul Primăriei din Viena, în beneficiul fundaţiilor United Way România şi SOS Satele Copiilor România.

Invitaţii se bucură de o atmosferă elegantă, întreţinută, ca în fiecare an, de faimoasa orchestră a Palatului Schonbrunn condusă de dirijorul Guido Mancusi.

Ceremonia de deschidere a unui astfel de eveniment constă într-o suită de dansuri executate de tinerele cupluri de debutanți. Totodată, deschiderea evenimentului poate include şi un scurt moment artistic sau un scurt discurs al unei personalități. Ceremonia se încheie cu îndemnul "Alles Walzer!"/ "Toata lumea, la vals!" rostit de Maestrul de Ceremonii.

Pentru participarea la un Bal Vienez, codul vestimentar impune pentru domni: un frac negru, pantaloni negri, pantofi negri din piele lăcuiţi, papion alb, vestă albă şi cămaşă albă cu guler papillon. Iar pentru doamne: o rochie de seară lungă până la podea, accesorizată cu bijuterii fine şi discrete.

Printre invitaţii de marcă se numără Iulia Vântur, Roxana Ciuhulescu, Cristina Herea şi Cătălin Botezatu.

Preţul unui bilet la balul anului este de 800 de lei. În acest preţ sunt incluse: recepţia, toate băuturile la bar şi cina festivă.

 

 

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
balul vienez diplomaţi oameni de afaceri orchestră preţ vedete vestimentaţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 nov 16:03
...la balul anului este de 800 de lei. În acest preţ sunt incluse: recepţia, toate băuturile la bar şi cina festivă. >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8731
RON
26 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H