Trafic AGLOMERAT pe DN1. Se circulă în coloană pe ambele sensuri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminjică la ora 11:30, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Către Bucureşti, se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până în Buşteni, iar în sens invers la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti.

07 aug. 2016, 09:13
Trafic AGLOMERAT pe DN1. Se circulă în coloană pe ambele sensuri

Şoferii care pornesc din Braşov către Bucureşti pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând(rută recomandată de poliţiştii rutieri) pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Celor care pleacă din zona Bran -Moieciu, poliţiştii le reamintesc că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Din cauza numărului foarte mare de autovehicule, traficul a fost deviat de pe DN73 Râşnov prin municipul Braşov către DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Autostrada A1 București – Pitești poate prelua fără probleme valorile ridicate de trafic, însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, anunţă poliţiştii.