Trafic aglomerat pe DN1. Turiştii sfătuiţi să opteze pentru ruta DN1A

Turiştii care vor să ajungă, sâmbătă, de la Bucureşti la Braşov sunt sfătuiţi de către Poliţie ca de la Ploieşti să opteze pentru ruta DN1A Vălenii de Munte - Cheia - Săcele, în condiţiile în care traficul este foarte aglomerat pe DN 1, în zona staţiunilor Comarnic şi Sinaia.

RomaniaTV.net
04 aug. 2012, 11:14
Trafic aglomerat pe DN1. Turiştii sfătuiţi să opteze pentru ruta DN1A

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, sâmbătă, la ora 13.00, nu erau anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţie blocată, însă pe DN1 traficul rutier este foarte aglomerat în zona staţiunilor Comarnic şi Sinaia, pe sensul spre Braşov.

În aceste condiţii, cei care doresc să ajungă la Braşov sunt sfătuiţi să opteze, de la Ploieşti, pentru ruta alternativă DN1A Vălenii de Munte – Cheia -Săcele.

Totodată, Infotrafic menţionează că în judeţul Constanţa este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone pe DN39, pe podul de la Agigea, aflat in reparaţii. Sunt exceptate autovehiculele care efectuează transport de persoane, iar pe pod este instituită limită de viteză de 30 de kilometri la oră, mai prezcizează sursa citată.