Trafic blocat pe DN1 după ce un microbuz cu 15 persoane s-a răsturnat. Printre victime se află şi trei copii. Accident grav şi în Gorj

15 persoane, între care trei copii, au fost implicate într-un accident produs, sâmbătă, pe DN 1, în Comarnic, județul Prahova, coliziunea având loc între un microbuz și un autoturism.

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 09:59
Trafic blocat pe DN1 după ce un microbuz cu 15 persoane s-a răsturnat. Printre victime se află şi trei copii. Accident grav şi în Gorj

Accident grav pe DN 1. Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în accident sunt implicați 12 adulți și trei copii, toate persoanele fiind conștiente.

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk

„Din primele informații, se pare că sunt 15 persoane implicate, opt în microbuz și 7 în autoturism. Pompierii militari acționează cu o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanta Smurd. Toate persoanele sunt conștiente și nu suferă de traumatisme grave. Vor fi evaluate medical și urmează să se stabilească cine merge la spital”, a declarat Vasiloae.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au precizat că din primele informații microbuzul, care avea opt călători la bord, a intrat în autoturism, urmând a fi stabilită cauza exactă.

Gorj: Şase persoane au fost rănite după ce un microbuz a intrat într-un parapet din beton

Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă, în localitatea Polovragi, judeţul Gorj, unde un microbuz a intrat într-un parapet din beton. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, accidentul a avut loc în localitatea Polovragi, iar primele date de la faţa locului arată că şoferul unui microbuz de călători a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a intrat frontal într-un parapet din beton.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite, autorităţile declanşând planul roşu de intervenţie.

La ora transmiterii acestei ştiri cele şase victime au fost scoase din vehicul şi sunt evaluate medical.

La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe ale Serviciului Judeţean Gorj, o ambulanţă SMURD, una pentru transportul victimelor multiple şi două echipaje de descarcerare.