Trafic cu restricţii pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu se va desfăşura cu restricţii, timp de trei săptămâni, începând de marţi, între orele 8.00 şi 17.00, din cauza unor lucrări de curăţire a versanţilor de bolovani pentru a preveni căderea acestora pe şosea.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 11:42
Trafic cu restricţii pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, circulaţia rutieră va fi închisă temporar, în reprize de circa 15 minute, urmând să fie reluată până la defluirea traficului.

„Începând de marţi, pe DN 7 (E 81), în judeţul Vâlcea, între km 198+700 m şi 237, se execută lucrări de curăţire a versanţilor de bolovani pentru a preveni căderea acestora pe partea carosabilă, motiv pentru care pe acest tronson de drum, se instituie restricţii de circulaţie cu respectarea semnalizărilor în vigoare. Astfel, circulaţia rutieră va fi închisă temporar, în reprize de circa 15 minute, urmând să fie reluată până la defluirea traficului. Restricţiile de circulaţie se aplică pentru o perioadă de aproximativ trei săptămâni, în intervalul orar 8.00 – 17.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Poliţiştii rutieri vâlceni recomandă participanţilor la trafic ca în cazul în care vor tranzita această zonă să circule cu atenţie şi să-şi rezerve o perioadă suplimentară de timp pentru parcurgerea acestui tronson de drum.