Trafic de coşmar pe mai multe drumuri din ţară. Poleiul a transformat şoselele în patinoare. Sute de şoferi, blocaţi în trafic VIDEO

Trafic de coşmar. Poleiul a transformat şoselele în adevărate patinoare. În Mehedinţi, şoferii nu şi-au mai putut continua drumul şi au rămas blocaţi cu orele în trafic.

03 mart. 2018, 07:25
Trafic de coşmar pe mai multe drumuri din ţară. Poleiul a transformat şoselele în patinoare. Sute de şoferi, blocaţi în trafic VIDEO

Drumul naţional 56A, care face legătura între vestul României şi vama Calafat, a fost absolut impracticabil, informează România TV. Pe şoseaua care preia tot traficul greu european către sudul Europei abia puteai să stai în picioare, darămite să circuli cu maşina.

Citeşte şi COD GALBEN de POLEI, vezi judeţele cu precipitaţii în următoarele ore

„E greu cu poleiul care e aici, nu putem ajunge acasa. Avem jumatate de ora, 40 de minute de când stăm aici. E rau, e rau. Poti sa ai ce cauciucuri vrei, aici ramai, n-ai ce sa faci”, a declarat un şofer.

Pentru că drumarii nu au intervenit cu nisip şi sare, traficul a fost blocat şi s-a format o coloană de peste 5 km de autoturisme şi autotrenuri.

„Pe jos nu se poate sta in picioare, masinile de deszapezit stau in parcari fara sare, fara nisip, fara nimic. Nu am mai văzut aşa polei. Nu stim cand vom ajunge acasa”, a spus un alt şofer. Judeţele din Oltenia au fost mai multe ore sub avertizarea de cod galben de polei.