Trafic de droguri lângă mănăstire. Doi traficanţi au fost reţinuţi

Doi traficanţi de droguri au fost prinşi, joi, în flagrant de procurorii DIICOT, chiar lângă Mănăstirea Cernica, informează România TV.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 11:22
Trafic de droguri lângă mănăstire. Doi traficanţi au fost reţinuţi

Flagrantul a fost organizat cu ajutorul unui poliţist sub acoperire infiltrat în grupul celor doi traficanţi. Anchetatorii au reuşit astfel să afle că traficanţii aveau un mod ingenios de a acţiona, ei ascunzând drogurile în pădurile din jurul Capitalei.

Cei doi au fost prinşi în pădurea de lângă Mănăstirea Cernica şi aveau asupra lor bani plasaţi de ofiţerul sub acoperire.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Culea Costin Adrian, 29 de ani  şi Ghiţă Remus, 41 de ani, recidivişti,  pentru  săvârşirea infracţiunii de  trafic de heroină, care este un drog de mare risc, se arată într-un comunicat al DIICOT.

În cursul lunii aprilie, cei doi au vândut unui colaborator aproximativ 30 grame heroină, numai că acest colaborator era chiar poliţist sub acoperire. Astfel, banii care i-au fost daţi de acesta lui Culea Costin Adrian erau marcaţi, iar miercuri acesta a fost prins în flagrant.