Trafic de droguri prin curier. Hunedorean arestat când încerca să vândă un kilogram de haşiş VIDEO

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Hunedoara a fost arestat preventiv pentru trafic şi deţinere de droguri. El a fost prins de poliţiştii de la Antidrog în momentul în care încerca să vândă un kilogram de haşiş pe care îl trimisese din Italia în România printr-o firmă de curierat.

05 feb. 2013, 21:17
Trafic de droguri prin curier. Hunedorean arestat când încerca să vândă un kilogram de haşiş VIDEO

Traficantul a fost prins de poliţiştii de la crimă organizată chiar când încerca să plaseze haşişul. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Procurorii au aflat că bărbatul a trimis drogurile în România prin curier rapid, iar când acesta a revenit în ţară l-au pus sub supraveghere. Autorităţile au organizat un flagrant, iar bărbatul a fost reţinut în momentul în care încerca să vândă haşişul unui cumpărător in Caransebeş, pentru suma de 9.300 de euro. Pentru a-l asigura pe client că marfa este de calitate, i-a trimis o mostră, culmea, tot prin curier.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru trafic şi deţinere de droguri. Autoturismul de lux în care a fost găsit haşişul a fost ridicat de oamenii legii.