Trafic de ţigări cu skijet-ul, în Mehedinţi

Trafic inedit de ţigări în Mehedinţi! Poliţiştii de frontieră au reţinut mai mulţi membri ai unei grupări care transporta cu skijetul ţigări de contrabandă din Serbia în România.

RomaniaTV.net
03 iul. 2012, 14:24
Trafic de ţigări cu skijet-ul, în Mehedinţi

Poliţiştii din Mehedinţi au reţinut, marţi, două persoane care făceau parte dintr-o reţea de traficanţi de ţigări care folosea mijloace inedite de transport pentru a aduce marfa din Serbia.

Contrabandiştii aveau echipamente de ultimă generaţie cu care făceau traficul, folosind ambarcaţiuni şi autoturisme de mare viteză. Ei au fost filaţi mai bine de şase luni de ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, iar în acest timp au introdus ilegal în România 30.000 de pachete de ţigări pe care le-au vândut pe piaţa neagră din Mehedinţi, Dolj şi Gorj.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat patru maşini, plăcuţe de înmatriculare false, reportofoane, telefoane mobile şi alte bunuri pe care traficanţii le foloseau în activitatea lor. Doi dintre contrabandişti au fost reţinuţi pentru 29 de zile, iar poliţiştii îi caută şi pe restul membrilor grupării.