Trafic deviat de pe Şoseaua Virtuţii din Bucureşti pe varianta ocolitoare provizorie, pentru lucrări la Ciurel-nod rutier Virtuţii

Traficul rutier va fi deviat începând de miercuri, de la ora 15.00, de pe Şoseaua Virtuţii din Bucureşti, sensul de mers Crângaşi-Lujerului, pe varianta ocolitoare provizorie, pentru continurea lucrărilor la obiectivul de investiţii străpungere Ciurel-nod rutier Virtuţii. Restricţia este valabilă până la data de 1 septembrie.

RomaniaTV.net
03 iul. 2019, 11:28
Trafic deviat de pe Şoseaua Virtuţii din Bucureşti pe varianta ocolitoare provizorie, pentru lucrări la Ciurel-nod rutier Virtuţii

Brigada Rutieră a anunţat că din data de 3 iulie, ora 15.00, va fi deviat traficul, de pe Şoseaua Virtuţii, sensul de mers Crângaşi-Lujerului, pe varianta ocolitoare provizorie, în vederea continuării lucrărilor la obiectivul de investiţii străpungere Ciurel-nod rutier Virtuţii.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

De asemenea, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, a mai precizat sursa citată.

Această restricţie este valabilă până la data de 1 septembrie.