Trafic feroviar blocat pe cea mai importantă magistrală din România. O locomotivă de ajutor a fost trimisă după călători

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 300 Predeal-Braşov, s-a defectat un pantograf. DIn acest motiv, traficul feroviar a fostî întrerupt, iar autorităţile estimează că problema va fi remediată în cursul zilei de astăzi.    

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 09:53
Trafic feroviar blocat pe cea mai importantă magistrală din România. O locomotivă de ajutor a fost trimisă după călători

Mecanicul trenului a anunţat în jurul orei 11, o defecţiune tehnică la pantograf. Astfel, pentru continuarea călătoriei operatorul de transport va trimite o locomotivă de ajutor.

”Circulația feroviara nu este întreruptă la această oră între Timișu de Sus și Dârste, întrucât personalul de specialitate al CFR SA a redirecționat traficul celorlate trenuri, care tranzitează zona respectivă, pe firul I.

Citeşte şi:Trafic feroviar oprit în judeţul Timiş, după ce un tren a lovit un autoturism, la o trecere cu calea ferată

„Trenul R 3003 își va relua circulația după ce va ajunge locomotiva de ajutor”, au precizat reprezentanții CFR SA într-un comunicat de presă.