Trafic îngreunat în judeţul Ilfov. Coloane foarte mari de maşini pe DN3 Bucureşti – Călăraşi

Circulația rutieră pe sensul către Lehliu al DN3 București – Călărași se desfășoară cu dificultate, în coloană, pe raza județului Ilfov. Pe acest tronson s-au format coloane foarte mari de autovehicule.

03 sept. 2016, 15:18
Trafic îngreunat în judeţul Ilfov. Coloane foarte mari de maşini pe DN3 Bucureşti – Călăraşi

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe sensul către Lehliu al DN3 București – Călărași se desfășoară cu dificultate, în coloană, pe raza județului Ilfov. Pe acest tronson s-au format coloane foarte mari de autovehicule.

Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion încărcat cu cereale și un autoturism, traficul pe sensul către Constanța al Autostrăzii Soarelui este în continuare întrerupt la km 33, în zona localității Fundulea (în județul Călărași), iar circulația a fost deviată pe drumul vechi ( DN3). Mai mult, traficul este îngreunat pe acest drum național și din pricina ploii torențiale.

Conducătorii auto care doresc să se deplaseze dinspre Capitală către Constanța ruta: DN2 București – Urziceni – DN2A – Urziceni – Slobozia, cu intrare pe autostradă la Drajna.

Citeşte şi Cozi kilometrice la punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad. Se aşteaptă ore întregi pentru a putea ieşi din ţară