Trafic îngreunat în judeţul Prahova. O rupere de nori a făcut prăpăd în Comarnic VIDEO

Traficul este îngreunat, duminică după-amiază, pe DN1, în zona orașului prahovean Comarnic unde plouă puternic, pe carosabil depunându-se un strat de aluviuni care măsoară în unele locuri câteva zeci de centimetri grosime.

03 iul. 2016, 12:10
Trafic îngreunat în judeţul Prahova. O rupere de nori a făcut prăpăd în Comarnic VIDEO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, aluviunile aduse de torenți de pe versanți s-au depus pe carosabil la km 107 al DN 1, pe o distanță de aproximativ 500 de metri.

În unele locuri, stratul de aluviuni măsoară 20-30 de cm grosime. În aceste condiții, traficul se desfășoară cu dificultate, în zonă continuând să plouă torențial.

Precipitaţiile abundente înregistrate, duminică după amiază, în mai multe zone din jdueţul Prahova, au provocat inundaţii în Comarnic, Vălenii de Munte, dar şi pe mai multe tronsoane de drum, inclusiv pe DN 1.

Aluviuini cu pietriş, nisip şi crengi scurse de pe versanţi în zona oraşului Comarnic au îngreunat circulaţia pe drumul naţional 1.

După ce carosabilul a fost eliberat în urma intervenţiei celor de la Secţia Drumuri Naţionale, în zonă s-au format coloane de maşini şi se circulă cu dificultate, au declarat reprezentaţi ai Poliţiei Prahova.

Ploaia torenţială a provocat, de asemenea, inundaţii în unele zione din oraşul Comarnic, dar şi în alte localităţi ale judeţului Prahova. Astfel, potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei din mai multe locuinţe inundate de pe străzile Republicii şi Valea Cândei, din oraşul Comarnic, dar şi pentru degajarea carosabilului de pe o porţiune de stradă în faţa liceului din localitate.

Inundaţii s-au produs şi în oraşul Vălenii de Munte, unde apa a intrat în demisolul Spitalului Orăşenesc, dar şi în subsolul unui aşezământ social pentru copii,. De asemenea, în comuna Gura Vitioarei un drum comunal este blocat de aluviuni.

viewscnt


loading...
Partenerii noștri