Trafic ÎNGREUNAT pe A2. COLOANE DE MAŞINI şi nervi întinşi la maximum la staţiile de taxare

Publicat: Luni, 29 Iulie 2013 17:17 // Actualizat: Luni, 29 Iulie 2013 17:37 // Sursa: RTV.net

Circulaţia rutieră pe Autostrada Bucureşti – Constanţa se desfăşoară îngreunat în zona staţiilor de taxare de la Feteşti. De asemnea, se circulă greu şi la kilometrul 105, acolo unde a avut loc un accident.

Foto: www.antidotul.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, luni după-amiază, că traficul se desfăşoară cu dificultăţi în zona staţiilor de taxare Feteşti. Aici sunt formate coloane de autovehicule în ambele sensuri. Cei care doresc să evite aglomeraţia, pot utiliza ruta Drajna – DN21 – Slobozia – DN2A – Slobozia – Hârşova – Constanţa.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident, circulaţia rutieră pe sensul spre Capitală al Autostrzii A2 Bucureşti – Constanţa se desfăşoară uşor îngreunat la kilometrul 105 (în apropierea localităţii Drajna).

Un autoturism a ieşit în decor, iar ambulanţele sosite la faţa locului ocupă o bandă de circulaţie.

Se estimează că în scurt timp traficul în zonă va reveni la normal.


loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 aug 06:06
...zona staţiilor de taxare de la Feteşti. De asemnea, se circulă greu şi la kilometrul 105, acolo unde a avut loc un accident. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
30 iul 18:20
...Cernavodă, arătând că Guvernul a eliminat obligativitatea plăţii taxei în week-end, pentru a evita producerea aglomeraţiei, dar cozile la punctul de taxare se formează din nou începând de luni. Ministrul delegat pentru infrastructură, Dan Şova, l-a informat pe premier că taxa de trecere a...
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H