Trafic îngreunat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce un utilaj a căzut de pe un trailer

Circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Piteşti se desfăşoară cu dificultate, luni seară, la kilometrul 73 al sensului dinspre Capitală, după ce un utilaj s-a răsturnat de pe trailerul care îl transporta.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 20:13
Trafic îngreunat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce un utilaj a căzut de pe un trailer

Accidentul, în urma căruia nu există victime, s-a produs din cauză că şoferul nu a respectat limita de înălţime şi a lovit cu utilajul grinda pasarelei care traversează autostrada.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei A 1, utilajul căzut pe şosea ocupă una dintre benzile sensului Bucureşti-Piteşti, circulaţia desfăşurându-se pe o singură bandă, sub supravegherea poliţiştilor.

La faţa locului este aşteptată o macara care să scoată utilajul în afara carosabilului.

„Şoferul unui trailer care transporta un utilaj nu a respectat înălţimea. Utilajul de pe trailer era mai înalt decât pasarela, astfel că a lovit grinda podului, avariind-o. Şoferul va fi sancţionat contravenţional şi va plăti toate pagubele. Nu sunt probleme deosebite, traficul nu este intens, iar dacă va fi necesar îl vom devia pe DN 69, prin Găeşti, spre DN 7 Bucureşti-Piteşti”, a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar-şef Emilian Buican.