Trafic îngreunat pe DN1 A din cauza viscolului

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă, pe DN1 A, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, din cauza viscolului, pe şosea depunându-se zăpadă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

RomaniaTV.net
21 ian. 2012, 16:16
Trafic îngreunat pe DN1 A din cauza viscolului

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul rutier este îngreunat pe DN1 A, în localitatea prahoveană Cheia, situată în apropierea graniţei dintre judeţele Prahova şi Braşov.

Vizibilitatea este redusă întrucât în zonă ninge, iar vântul care bate cu putere viscoleşte zăpada.

Pe şosea s-a aşternut un strat de câţiva centimetri de zăpadă, iar în zonă se află mai multe utilaje de deszăpezire ale Secţiei Drumuri Naţionale Prahova.

DN1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte – Cheia – Săcele şi este circulat în special de TIR-uri, al căror acces este interzis pe DN1 în weekend.

Traficurl rutier a fost îngreunat, sâmbătă, timp de mai multe ore şi pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte circulându-se în coloană de la Comarnic la Azuga timp de câteva ore.

La ora transmiterii acestei ştiri, pe Valea Prahovei se circulă fluent, vizibilitatea este bună, iar carosabilul este umed.