Trafic îngreunat pe DN1 în zona staţiunilor prahovene. Circulaţia a fost deviată pe DN1 A

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 1 se desfăşoară cu dificultate în zona staţiunilor de pe Valea Prahove. Turiştii care au petrecut de Paşte pe Valea Prahovei se întorc în Capitală. Poliţia rutieră a decis devierea traficului pe DN1 A Săcele–Cheia–Ploieşti

RomaniaTV.net
16 apr. 2012, 12:28
Trafic îngreunat pe DN1 în zona staţiunilor prahovene. Circulaţia a fost deviată pe DN1 A

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 14.00, s-a luat măsura devierii traficului rutier de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele–Cheia–Ploieşti, în vederea evitării ambuteiajelor pe raza staţiunilor montane.

Pe DN1, din cauza trecerilor pentru pietoni folosite intens, s-au format coloane de autovehicule la intrarea în Buşteni dinspre Azuga, informează IGPR.

Totodată, se circulă îngreunat la ieşirea din Sinaia către Comarnic, din cauza deteriorării suprafeţei carosabile pe un pod, loc în care conducătorii auto încetinesc. Le recomandăm pietonilor să respecte indicaţiile poliţiştilor care fluidizează circulaţia în zona trecerilor pentru pietoni.