Trafic intens pe Autostrada Soarelui şi pe DN1. În weekendul alegerilor locale, bucureştenii se îndreaptă masiv spre mare şi spre munte

Trafic intens pe Autostrada Soarelui şi DN1 cu o zi înainte de alegerile locale. Cozile formate de maşini se întind pe câţiva kilometri. Bucureştenii par mai interesaţi să-şi petreacă weekendul la mare şi pe Valea Prahovei decât să-şi voteze primarii.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 15:03
Trafic intens pe Autostrada Soarelui şi pe DN1. În weekendul alegerilor locale, bucureştenii se îndreaptă masiv spre mare şi spre munte

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri, 25 septembrie, ora 17:15, pe DN1 București-Brașov valorile de trafic erau următoarele:

– Pe direcţia de deplasare București către Brașov: centura de vest coloană în mișcare de la km 59+800 până la km 61+500 (sensul giratoriu Strejnicu) și de la km 65+200 până la km 66+500 (Lukoil); Comarnic – trafic normal pe ambele sensuri de deplasare; Sinaia – Bușteni, coloană în mișcare de la km 125+500 până la km 131 (centru Bușteni).

– Pe direcția de deplasare Braşov către București, coloană în mișcare de la km 133+500 până la km 131 (Bușteni).

Citeşte şi Cod Rutier 2020. AMENDA IMENSĂ pe care o primeşti dacă te enervezi prea tare în TRAFIC

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Constanța, din cauza fluxului mare de autovehicule și a restricțiilor impuse de lucrări, s-a format coloană în miscare între km 17 (Cernica) și 27 (Brănești).

Poliţia sfătuieşte conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.