Accident pe Centura Capitalei. O autoutilitară a fost lovită din spate de un autoturism UPDATE

Traficul rutier a fost întrerupt, duminică la prânz, pe sensul de mers dinspre Tunari către autostrada A3, pe Centura Capitalei, din cauza unui accident rutier, după ce o autoutilitară oprită pe carosabil a fost lovită din spate de un autoturism. Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 13.40, conform poliţiştilor. 

05 feb. 2017, 11:33
Accident pe Centura Capitalei. O autoutilitară a fost lovită din spate de un autoturism UPDATE

UPDATE Traficul a revenit la normal pe Centura Capitalei la ora 13.40, informează Centrul InFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, ninge abundent între kilometrii 27 şi 34. Deoarece a început să se depună zăpadă pe carosabil, se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier este intens. Autovehiculele rulează cu viteză redusă de la ieşirea din Predeal până în Buşteni, pe sensul de mers Braşov – Bucureşti, iar în sens invers între Poiana Ţapului şi Buşteni.

Din cauza ceţii, vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri pe DN28, în judeţul Iaşi, dar şi pe DN2 Focşani – Râmnicu-Sărat, în judeţul Vrancea. În judeţul Olt, pe DN65, între Găneasa şi Pădurea Sarului, vizibilitatea este sub 100 de metri, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie (şi ninsoare în zona montană înaltă) şi la condiţii de formare a poleiului, valabilă până astăzi, la ora 20:00, dar şi atenţionărinowcasting referitoare la ceaţă pentru judeţele Cluj, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani, Neamţ şi Suceava.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să utilizeze corespunzător luminile (de întâlnire, respectiv de ceaţă, dacă ceaţa este densă).