Trafic restricţionat pe DN1. Alunecari de teren la Şcoala de Poliţie din Câmpina

Traficul pe Drumul Naţional 1, în dreptul localităţii Câmpina, este restricţionat pe o distanţă de 300 de metri, din cauza unei alunecări de teren.

13 apr. 2016, 10:57
Trafic restricţionat pe DN1. Alunecari de teren la Şcoala de Poliţie din Câmpina

Alunecari de teren au avut loc în apropierea Şcolii de Poliţie din Câmpina, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Terenul pe care se află această instituţie de învăţământ a Ministerului de Interne a alunecat, iar fenomenul a afectat o suprafaţă de aproximativ 200 metri.

„Este o alunecare de teren serioasă. Am luat legătura cu cei de la Drumuri Naţionale care au venit cu utilaje şi au dat la o parte pământul care ajunsese în Drumul Naţional 1” a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicolae Popescu, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Pâmântul a fost dat la o parte de pe carosabil, însă circulaţia este restricţionată, parţial, pe sensul către Braşov.

„Este restricţionată circulaţia pe o distanţă de 300 de metri, pe sensul de urcare. O comisie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă se va deplasa la faţa locului pentru constatare. Efectiv a ieşit pe carosabil 20 metri lăţime şi doi metri lungime”, a declarat Raluca Vasiloaie, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Potrivit ISU Prahova, marţi seară, o altă alunecare de teren s-a produs în localitatea Lapoş.