Şase persoane transportate la spital în urma unui accident produs la Comarnic. Trafic restricţionat pe DN1

Traficul rutier este restricţionat pe DN1, în Comarnic, unde se circulă alternativ pe un fir în urma unui accident rutier. Şase persoane au fost rănite şi transportate la spital. 

RomaniaTV.net
23 dec. 2018, 14:40
Şase persoane transportate la spital în urma unui accident produs la Comarnic. Trafic restricţionat pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova, pe DN1 la kilometrul 107+400 de metri(localitatea Comarnic), a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului două persoane au fost rănite uşor. Se circulă pe un fir, alternativ dirijat de poliţişti. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii evenimentului.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Anterior, centrul INFOTRAFIC anunţa că pe DN1 pe zona stațiunilor montane, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de mers Ploieşti către Brasov. Se circulă în coloană de la km 126(Buşteni) – 138(Azuga). De la km 126+500 la km 138 ninge, carosabil negru, se acționează cu echipaje SDN. Pe raza localității Comarnic, coloana în mișcare de la km. 103 la km. 107, viteza de deplasare 30- 40 km/h, se acționează pentru fluidizare.