Trafic restricţionat pe DN1, la ieşire din Capitală, pentru montarea parapeţilor de beton

Traficul rutier este restricţionat marţi, între orele 09.00-16.00, pe DN1, la ieşirea din Capitală, pe o porţiune de cinci kilometri, în vederea pregătirii lucrărilor de montare a parapetelor despărţitoare de beton, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

17 mai 2016, 09:05
Trafic restricţionat pe DN1, la ieşire din Capitală, pentru montarea parapeţilor de beton

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei anunţă că marţi, între orele 09.00-16.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe DN1, sensul de ieşire din Capitală, pe motiv că încep lucrările de montare a parapetelor despărţitoare.

„Se restricţionează traficul rutier pe DN1, sector km 7- km12, necesare executării şi prelevării de carote în vedere pregătirii montajului parapetului axial „, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Anunţul vine după ce sâmbătă reprezentanţii CNADNR precizau că „a semnat în data de 22.04.2016 Acordul-cadru de furnizare având ca obiect „achiziţia şi transportul parapetelor rigide prefabricate din beton” aferente drumurilor naţionale şi autostrăzilor din administrarea companiei.”

Cei de la Compania Naţională susţineau că parapetele despărţitoare vor fi montate pe sectorul Pasaj Băneasa — Pasaj Otopeni, peste Centura Bucureşti.

Joi seară, o femeie şi-a pierdut viaţa iar un bărbat şi un copil au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe DN1 în zona Băneasa. Din cercetările poliţiştilor a reieşit că evenimentul a fost produs de bărbat care ar fi pierdut controlul volanului iar autoturismul său a pătruns pe contrasens, unde a lovit o altă maşină care venea regulamentar.

Citeşte şi Viteză extremă pe autostrada A3. O şoferiţă a fost prinsă cu 236 de kilometri pe oră