TRAFIC RESTRICŢIONAT pe podul barajului Porţile de Fier I

Publicat: Joi, 18 Septembrie 2014 16:49 // Actualizat: Joi, 18 Septembrie 2014 16:49 // Sursa: romaniatv.net

Circulaţia rutieră pe podul barajului Porţile de Fier I se desfăşoară cu restricţii joi, din cauza lucrărilor de evacuare a deşeurilor de provenienţă casnică şi vegetală care se efectuează de compania de administrare a Sistemului Hidroenergetic şi de Navigaţie Gerdap I al Republicii Serbia.

Şeful Vămii Porţile de Fier I, Titu Niţoiu, a declarat că pe pod se formează coloane de câte un kilometru întrucât accesul pe teritoriul Republicii Serbia se face dirijat de operatorii de drum pe un singur sens şi după zeci de minute de aşteptare.

"Pe carosabilul drumului de legătură între vămile sârbească şi românească se află utilaje care ridică din lacul de acumulare sutele de tone de deşeuri aduse de Dunăre în faţa grătarelor de la prize şi de la camerele de încărcare. Acestea sunt încărcate în autobasculante în timpul când traficul este închis pe drumul situat pe coronamentul barajului Porţile de Fier I/Gerdap I", a precizat Niţoiu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, lucrările de îndepărtare a deşeurilor de pe luciul apei din amonte de barajul de la kilometrul 942+950 vor dura cel puţin două săptămâni.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
baraj porţile de fier Porţile de Fier I trafic restricţionat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 sep 17:22
...cauza lucrărilor de evacuare a deşeurilor de provenienţă casnică şi vegetală care se efectuează de …read more ...
18 sep 17:03
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H