Accident cu trei maşini, la Jucu: Şapte persoane, între care două fetiţe, au fost rănite VIDEO

Şapte persoane, între care două fetiţe, una de doi ani şi alta de 13 ani, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN 1C, la ieşirea din comuna Jucu, judeţul Cluj, în care au fost implicate trei maşini. Potrivit medicilor, starea răniţilor nu este însă gravă.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 13:35
Accident cu trei maşini, la Jucu: Şapte persoane, între care două fetiţe, au fost rănite VIDEO

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o depăşire neregulamentară. Un autoturism care venea dinspre Cluj a intrat în depăşire şi a acroşat două maşini. În urma accidentului, persoanele aflate în autovehicule, printre care şi copii, au fost transportate la spital. Ele nu sunt grav rănite, ci au suferit doar câteva contuzii.

Directorul medical al Spitalului Clinic de Copii din Cluj-Napoca, Călin Lazăr, unde au fost duşi cei doi copii, a declarat că starea lor de sănătate nu este gravă.

„Au fost aduse la secţia de urgenţe a Spitalului Clinic de Copii din Cluj-Napoca două fetiţe, una de 13 ani, cealaltă de doi ani, implicate în accidentul de la Jucu. Au fost supuse unor investigaţii medicale, dar starea lor de sănătate nu este gravă”, a spus Lazăr, pentru Mediafax.

La rândul lor, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din Cluj-Napoca au declarat că nici starea celor cinci adulţi nu este gravă.

„Adulţii aduşi la noi sunt supuşi unor investigaţii medicale, dar starea lor de sănătate este relativ bună, iar într-un singur caz unul dintre cei accidentaţi are o stare puţin alterată. Persoanele aduse de la Jucu au vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani”, a spus un medic de la UPU.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului. ISU Cluj a intervenit la accident cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost întrerupt pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla, în zona Jucu.