Patru tamponări în mai puţin de o oră, între Târgu Secuiesc şi Braşov UPDATE

Circulaţia pe DN 11 Târgu Secuiesc - Braşov a fost oprită, marţi dimineaţă, la ieşirea din localitatea Ozun către Braşov, unde au avut loc patru tamponări, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

31 oct. 2017, 05:51
Patru tamponări în mai puţin de o oră, între Târgu Secuiesc şi Braşov UPDATE

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PoliţieiRomâne informează că în judeţul Covasna, circulaţia pe DN11 Târgu Secuiesc – Braşov s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unor tamponări, traficul fusese oprit pe ambele sensuri la km 23+500 de metri, la ieşirea din localitatea Ozun către Braşov.

Astfel, circulaţia pe DN11 este oprită pe ambele sensuri la kilometrii 23+500 de metri, la ieşirea din localitatea Ozun către Braşov din cauza a patru tamponări care au avut loc în intervalul orar 05.20 – 06.15 şi nu s-au soldat cu victime.

De asemenea, Infotrafic reaminteşte că din cauza viscolului traficul rutier este întrerupt pe două drumuri naţionale – DN 67C Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34 – 59 şi DN 7C Transfăgărăşan, pe tronsonul kilometric 104 – 130, între Piscu Negru şi Bâlea-Cascadă.

Citeşte şi Trafic oprit pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti: Un om a fost lovit de o maşină